Camerasystemen

CCTV Systemen

CCTV of wel "Closed Circuit Television" heeft de laatste jaren een enorme vogelvlucht genomen qua technieken. De omschakeling tussen analoog en IP-techniek is nog steeds in volle gang en daarom is het juist nu belangrijk een weloverwogen keuze te maken tussen de vele merken en type camera's.

Camera's kunnen identificeren, herkennen en detecteren, om te bepalen wat u van ├║w camerasysteem verwacht denken wij graag in het voortraject met u mee en kunnen als adviserende partij optreden. Uiteraard zijn wij dealer van de meest vooraanstaande camerasystemen zodat wij ook de installatie voor u kunnen verzorgen.

Camerasystemen

Analyse

Moderne camerasystemen beschikken over diverse intelligente analyse mogelijkheden. PMD Solutions is expert in het benutten van alle mogelijkheden binnen de beschikbare technieken. U kunt onder andere denken aan kentekenregistratie / kentekenherkenning, automatische schakelingen op het gebied van toegangscontrole en domotica, detectie van verdachte situaties op basis van (infrarood) beeld of geluid en zeer vroegtijdige detectie van brand.

Camerasystemen

Koppelingen

Door middel van koppelingen op basis van contacten of op managementniveau zijn er vele schakelingen te realiseren. Schakelingen die u comfort bieden, maar ook automatische schakelingen die uw bedrijfsproces ondersteunen en de veiligheid verhogen. De koppelingen zijn te realiseren met bijvoorbeeld uw inbraakdetectie-, toegangscontrole- of domoticasysteem.